Кой каза, че мечтите трябва да си останат просто мечти?

~ Ариел

Политика за защита на личните данни относно използването на интернет страницата www.zlatnakoza.bg

В сила от 25.05.2018

ВЪВЕДЕНИЕ
Моля, запознайте се с декларацията за поверителност относно защита на личните данни въз основа на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г.
Извършвайки дейността си, “Чочо и Чочо” ЕООД, ЕИК 200442376, с адрес на управление: гр. София, кв. Витоша, ул. Тодор Чипев 8-10, обработва информация, между която и такава, представляваща лични данни.

Тази интернет страница www.zlatnakoza.bg се притежава от ““Чочо и Чочо“ ЕООД с управител Димитър Стефанов.

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права.
Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. Чочо и Чочо не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни.
Настоящата декларация е достъпна в менюто в долната част на всяка уеб страница на сайта на Чочо и Чочо.

КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ
Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефонен номер и други).

Лични данни на деца
Не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 16 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 16 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро или да получим съгласието на лицето, носещо родителска отговорност за детето.
Лични данни, разкриващи раса или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации и обработка на генетични данни, биометрични данни с цел еднозначно идентифициране на физическо лице, здравето или данните относно сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическо лице са специална категория лични данни. Чочо и Чочо не обработва такава информация за Вас.

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ
Чочо и Чочо събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни на Дружеството за предоставяне на услугите на Чочо и Чочо. Също така те могат да бъдат употребявани за статистически цели, които са свързани с подобряване качеството на услугите ни, както и маркетинг дейности на Чочо и Чочо.
По-долу са изброени примери за видовете лична информация, които Чочо и Чочо може да събира, както и за начините, по които можем да я използваме.

КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ

  • За изпращане на съобщение до Чочо и Чочо с цел запитване, коментар или предложение, свързани с дейността на Чочо и Чочо - име, имейл адрес, телефонен номер;
  • За записване на час за събитие или заявяване на присъствие на събитие, организирано от Чочо и Чочо - име, имейл адрес и/или телефонен номер.


ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ
Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни за Чочо и Чочо са:

  • Регистрация за присъствие на събитие;
  • Своевременно уведомяване на клиенти за евентуални промени, свързани със събитието;
  • Анализ на предпочитания, съвети и изисквания на клиентите с цел подобряване на услугите на Чочо и Чочо.

Личната информация, която събираме, ни позволява да Ви държим в течение относно най-новите ни услуги и предстоящи събития. Тя ни помага и да подобрим услугите, съдържанието и рекламата ни. В случай че не желаете да фигурирате в списъка ни с имейл адреси, можете да се отпишете по всяко време като заявите това чрез формата ни за контакт или на party@zlatnakoza.bg
Възможно е периодично да използваме личната Ви информация, за да изпращаме важни съобщения като известия относно участията Ви в събития или индивидуални консултации и промени в правилата, условията и различните ни политики.
Ако участвате в събития или индивидуални консултации е възможно да използваме предоставената от Вас информация, за да администрираме тези услуги.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Twitter и други такива, предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. Чочо и Чочо не отговаря за защитата на личните Ви данни при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ
Чочо и Чочо не предоставя вашите данни на трети лица. Цялата информация се използва и съхранява единствено от Чочо и Чочо с цел извършване на услугите, които предлагаме.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Чочо и Чочо взима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.
Всички служители на Чочо и Чочо са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата й. Достъпът до данните Ви е ограничен на принципа на необходимост за извършване на задълженията си.

СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Задържаме личната Ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива окончателно.

АНОНИМНИ ДАННИ
Когато посещавате www.zlatnakoza.bg ние не събираме информация относно това кой сте вие. Информацията, която нашия уеб сайт може да запише чрез вашето посещение е техническа и е с цел статистика относно трафика на сайта, като тя е анонимна и не може да бъде свързана с конкретно лице. Тя се събира посредством „бисквитки“ (cookies) (малки текстови файлове, съхранявани в браузъра на потребителя), които не представляват никаква заплаха за вашия компютър. Пример за такава информация е: страниците от нашия сайт, които сте разгледали, времето за престой на дадена страница, вашия IP адрес предоставен от вашия интернет доставчик, датата на посещението и часа, повторните посещения на нови или предишни клиенти, характеристики на браузера, екранна резолюция и типа устройство, от което сте направили посещението, държава на посещението.

Информацията, свързана с „бисквитките“, не се използва, за да Ви идентифицира лично и събраните данни се пазят под наш контрол. Тези данни не се препращат на трети лица и не се ползват за комерсиални или некомерсиални цели. Те се използват единствено за описаните тук цели – а именно статистика относно работата на нашия уеб сайт.

Тази информация ни помага да разберем как и колко добре сайтът ни отговаря на Вашите нужди, дали намирате бързо и лесно необходимата за Вас информация, кои секции и страници от сайта ни представляват най-голям интерес за Вас. Това ни дава възможност да направим нашия сайт още по-интересен и удобен за Вас, като непрекъснато работим и подобряваме информацията в него.
Активирането на тези „бисквитки“ не е задължително и необходимо на всяка цена, за да работят основните функции на нашия уеб сайт, но ще осигурят по-добро преживяване при разглеждането и използването му.

Ако не желаете да приемете ползването на бисквитки, можете да ги деактивирате от настройките на вашия браузър, но ако направите това, някои от функциите на този сайт може да не работят по предназначение. Информация как да направите това, може да намерите в сайта на производителя на вашия браузер.

ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ
Ако сте предоставили Ваши лични данни на Чочо и Чочо, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Чочо и Чочо;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;
  • правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате, че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или с изпращане на съобщение на party@zlatnakoza.bg, или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр.София, кв. Витоша, ул. Тодор Чипев 8-10.

ВАЛИДНОСТ И АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА
Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за защита на личните данни.

ДАННИ ЗА КОНТАКТ
Ако желаете да се свържете с нас по въпроси относно настоящата политика или защитата на лични данни в Чочо и Чочо, можете да направите това по следните начини:
На eмейл адрес: party@zlatnakoza.bg
По пощата: гр.София , кв. Витоша, ул. Тодор Чипев 8-10