Във всяка работа, която трябва да бъде свършена, има елемент на забава.

~ Мери Попинс

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Хей ръчички, хей ги две. С тях създавам чудеса като сръчно златно козле. Децата са нашите любими творци. Детски клуб „Златната коза“ развива техния вроден усет към красивото. Ние им даваме възможност да усвоят нови практически умения в различни сфери на изкуството и занаятите.
Украсяване, моделиране, изрязване, рисуване, работа с текстил са само част от предложенията, които ще откриете при нас. Организираме различни тематични ателиета в зависимост от сезона и предстоящите празници.

Детският свят е непресъхващ извор на творчество и вдъхновение. Нямаме търпение да се потопим в цветните сънища на децата и да видим техните фантазии, съживени от сръчните малки ръчички.
Магическата работилница на център за деца „Златната коза“ е оборудвана с всичко необходимо, за да започнем заедно с децата мигновено да изрязваме вълшебни пеперуди, да рисуваме върху стъклени бутилки, в които за заключени духове на желанията, да майсторим замъци от пластилин, да създаваме картички за мама от текстил и листа.

Организираме разнообразни и тематични ателиета и обучения, които включват усвояването на нови умения чрез съвременни педагогически техники, много смях и игри.

Избери си:

  • занаят за повече сръчност,
  • творческо ателие, изящни и приложни изкуства, защото детското изкуството е най-красивото изражение на детството,
  • лаборатория, за да учиш и експериментираш,
  • архитектурно детско студио, за да проектираш и построиш света, в който искаш да живееш.


Децата получават практически знания, учат нови неща, развиват своите умения и изобретателност, раздвижват се и играят в зали, заредени със силата на приложната магия.
Материалите, които използваме са безопасни и безвредни за детското здраве.
Обади ни се за да разбереш месечната програма на нашата работилница.