Всичко е възможно, когато имаш мир вътре в себе си.

~ Шифу

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Усети успокояващата енергия, която изпълва тялото с хармония и баланс.
Детската йога в „Златната коза“ развива не само физиката, но и подобрява психическото здраве на детето. Дихателните упражнения благоприятстват за равновесието на младия емоционален свят и релаксацията на ума, подобряват дихателната функция и спомагат за намаляване на заболяванията на горните дихателни пътища.

Отправяме поздрав към слънцето и започваме пътешествие в света на йога асаните, правилното дишане и релаксация. Правим го като игра и се грижим за детското здраве.

Намасте!

Йога може да е приказка, да е пътешествие в интересния и предизвикателен свят на асаните, където имитираме движения на различни животни и подобряваме своята гъвкавост и равновесие. Детските йога практики в „Златната коза“ са съобразени с нуждите на детското тяло и емоционалност. Нашите квалифицирани инструктори обръщат специално внимание на дишането, концентрацията и правилната позиция на тялото.

Йога е създадена за всички, но практикуването ѝ от ранна възраст помага на детето да стане по-здраво, жизнено и уравновесено. Детската йога хармонизира силните и крайни емоционални състояния, балансира тялото и духа и допринася за изграждането на по-спокоен млад човек. Тя подобрява концентрацията и съсредоточеността, а йога упражненията предотвратяват появата на гръбначни изкривявания.

Център за деца „Златната коза“ осигурява безопасно, защитено и спокойно пространство за йога практики и релаксация. Нашите сертифицирани инструктори изграждат увереност и умения у децата, които им помагат да се справят по-лесно с предизвикателствата, да създават нови приятелства и да живеят по-пълноценно.