Никога не си прекалено стар, за да бъдеш млад.

~ Снежанка

Можеш да срещнеш Златната коза само когато създаваш радост и щастие в детските сърца. Това е нашето призвание. Детството е празник, а всеки празник има нужда от няколко вълшебства и добра организация. Ние извличаме чиста магия от детските желания и я смесваме с много ентусиазъм и вдъхновение. Останалото е натрупан с годините опит и стотици реализирани събития за малки и пораснали деца

Ивент център за деца и родители „Златната коза“ е защитена територия на детството, в която аниматори са истинските герои от детските приказки. Тук те посрещат Елза и Олаф от Леденото кралство, а Шапкарят и Алиса те развеждат из приветливите зали на чудесата в нашия детски клуб.

Ние разполагаме със:

  • зала събития и партита
  • зала за куклен театър
  • интерактивна зала за геймъри
  • кът за четене и детска библиотека
  • зона за родители
  • обособено място за хранене
  • escape стая

Детски център „Златната коза“ е приказен оазис, където екип от крилати феи с желание и готовност ще организират незабравимо празнуване на рождения ден на всеки малчуган, парти за имен ден и всякакви събития, партита и купони за щастливи деца и радостни родители. Това е мястото, където детските фантазии се чувстват у дома си.

Ние разполагаме с квалифицирани аниматори, готови да бранят доброто настроение, да творят незабравими емоции и спомени в детските сърца. Те крият тайни рецепти за щури детски купони и много игри. Твоите деца са в добри ръце, независимо дали става дума за организиране на ивент или почасово гледане на деца.

Скуката е забранена! Това е законът на Златната коза и ние с удоволствие го следваме. Танцуваме, спортуваме, учим и майсторим магически предмети, ръка за ръка с детското въодушевление.

Организираме:

  • танци за деца
  • йога за деца
  • детска работилница

Център за деца и родители „Златната коза“ започва да пише приказка, в която ти и твоето дете сте главни герои. Фирмени събития, тиймбилдинги, фирмени партита, игри, състезания и конкурси – те винаги са по-интересни и запомнящи се, когато в тях участват въображението и креативността.

Ние можем да ти предложим идея, сценарий и тематична декорация, а след това ще организираме цялото мероприятие вместо теб. Да, точно така - от идеята и празничната украса до кетъринга.

Тайната, която отключва вратата на незабравимото парти и събитие е ивент център за деца и родители „Златната коза“. Вече знаеш. Обади ни се, изречи я на глас и чудесата на празника ще започнат да се случват.