Дори чудесата изискват малко време.

~ Феята Кръстница

Ивент център за деца и родители „Златната коза“ е вълшебният дом на детството, а в истинският дом има много уютни и модерно обзаведени зали, които крият купища изненади и моменти за споделяне.

Нашият детски клуб е защитената територия на детството, на която с вълшебство сме създали уютни острови на забавленията, знанието и движението. Разполагаме с модерно обзаведени зали събития и партита, пространство за куклен театър, интерактивна зала за геймъри, кът за четене и детска библиотека, зона за родители, обособено място за хранене, escape room. Заповядай на гости в центъра, за да ги разгледаш. Твой гид ще бъде пазителят на ключа за детските усмивки.

Зала събития и партита
Просторна и модерно обзаведена зала, в която всяко парти или събитие се чувства у дома си. Залата е с голям капацитет и дава възможност за различна подредба и декорация. Разполага със съвременно техническо обезпечаване и мултимедия.

Зала за куклен театър
Куклите оживяват на сцената, покланят се свенливо и избухват аплодисменти. Магията на кукления театър тук е ежедневие, а детската радост е най-ценното признание за нашите актьори и аниматори. В залата могат да се провеждат и детски курсове по актьорско майсторство.

Интерактивна зала за геймъри - Предстоящо откриване
Космически надпревари, дигитални битки, логически игри и още много от магнетичния свят на дигиталната реалност. Интерактивната зала за геймъри е любимо пространство за малките космонавти и военни стратези. Ралита с мотори и бързи автомобили, битки с огнедишащи дракони – всички те са в нашата гейминг зала. Високоскоростният интернет е гарантиран.

Кът за четене и детска библиотека
Най-обичаните детски приказки и приказни реалности, скрити между страници на пъстри книжки с много картинки. Четенето развива детския ум и въображение и има специално място в дома на Златната коза. Нашата детска библиотека живее в уют и удобство.

Зона за родители
Кафе, домашни сладки и релакс за всяко пораснало дете, докато е при нас. Грижим се за родителите с внимание, уважение и любов, защото спокойните семейства отглеждат щастливи деца. Добре си ни дошъл. Настани се удобно и се отпусни.
Музиката е по твой избор.

Обособено място за хранене
В мини-ресторанта на Златната коза се трудят пъргави джуджета с големи готварски шапки. Техен шеф е мишокът Реми, които знае най-вкусните рецепти за сладкиши, соленки и неустоими ястия. Контролираме произхода и качеството на храната.